Apr 12, 2007, 11:00 AM

МАСКА 

  Poetry
526 0 2
        МАСКА


Моята звезда щастлива
да бди над мен не пожела
и коварна мрачна зима
сърцето ми в лед скова.

Сложих си красива маска
да скрия страшната си мъка,
защото в себе си дълбоко пазя
спомен от една разлъка.

© Светльо All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??