12 апр. 2007 г., 11:00

МАСКА 

  Поэзия
538 0 2
        МАСКА


Моята звезда щастлива
да бди над мен не пожела
и коварна мрачна зима
сърцето ми в лед скова.

Сложих си красива маска
да скрия страшната си мъка,
защото в себе си дълбоко пазя
спомен от една разлъка.

© Светльо Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??