Рисувай с пръсти по контура
на любопитните ми вежди,
наслагвай меко велатура,
гали ме много, много нежно.
А след това целувай страстно,
във устните ми свойте впий
и по косите ми импасто
със длани смело нанеси.
С очи в душата ми дълбай,
с усмивка постави финиш.
Със страст и обич ме извай,
ще бъда твоя мастърпийс.
© Ива ВалМан Todos los derechos reservados