15 abr 2009, 0:00

Математика 

  Poesía » Otra
1021 0 2

Признак, ъглополовяща и медиана -

работа голяма!

Отсечки, ъгли и страни -

Боже опази!

 

Доказателства и следствия -

какви са тез природни бедствия.

Неизвестни и константи -

какви за тез животни чудновати!

 

В кръг затворен се въртя,

периметъра на триъгълника да изчисля.

40 минути горещина

под бялата дъска!

 

 

© Капи Стоянова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??