15.04.2009 г., 0:00 ч.

Математика 

  Поезия » Друга
908 0 2

Признак, ъглополовяща и медиана -

работа голяма!

Отсечки, ъгли и страни -

Боже опази!

 

Доказателства и следствия -

какви са тез природни бедствия.

Неизвестни и константи -

какви за тез животни чудновати!

 

В кръг затворен се въртя,

периметъра на триъгълника да изчисля.

40 минути горещина

под бялата дъска!

 

 

© Капи Стоянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??