16 oct 2015, 9:42

Мазохист 

  Poesía » De amor
738 0 2

Мазохист

 

А може би обичам да боли
и всичко да е трудно,
„Грешиш!“ - умът ми да шепти,
но сърцето си не мога да отскубна.

Да обичаш - грешно, нелогично
тоз, който ще те нарани...
Дали пък няма да е скучно
всичко да се нареди, нали!?

Да се откажа или да се боря?
А струва ли си? Може би.
Но вече спирам да се ровя,
решено е - ще се търпи!

Глупава съм вероятно,
гледана през твоите очи,
но логика и разум са безсилни,
щом в дъното на мисълта си ти.

 

7-8 май 2015 г.

© Анна Войнова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??