21 dic 2008, 18:56

Мецана 

  Poesía » Para niños
772 0 9
Сняг натрупал е навън
и заспа пак зимен сън.
Кой, кажете ми, деца?
Баба Меца е това!

Не познава тя студа,
ни пързалките с шейна.
Ний човека снежен правим,
без минута да се бавим.

Бабо Мецо, спи си там
със кожуха си голям!
И когато се наспиш,
Пролетта ще поздравиш!

© Иванка Морарова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??