14 mar 2009, 9:09

Мечта 

  Poesía
467 0 3

              МЕЧТА

 

От детство мечтая за този връх.

Към него път в мислите прокарах.

На зъберите му вися без дъх.

                   ... Над мен е Бог и шапката ми стара!

© Мимо Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??