23 sept 2011, 1:11

Мечта 

  Poesía » De amor
573 0 5

На моята мечта!

Стремя се все към теб, но все не мога
да те достигна, за да бъда цял.
Един човек - ненамечтан останал,
един човек - без своята мечта живял.

 

И винаги в съня си с мисъл
докосвах те и с поглед взрян
аз образа ти свят - изписал,
нарекъл те - недобленуван блян!

 

Но ти недей да се променяш
и тъй все същата си остани!
Една мечта е истинска тогава,
когато от недостижимост ни горчи.

© Божидар Георгиев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??