23 сент. 2011 г., 01:11

Мечта 

  Поэзия » Любовная
588 0 5

На моята мечта!

Стремя се все към теб, но все не мога
да те достигна, за да бъда цял.
Един човек - ненамечтан останал,
един човек - без своята мечта живял.

 

И винаги в съня си с мисъл
докосвах те и с поглед взрян
аз образа ти свят - изписал,
нарекъл те - недобленуван блян!

 

Но ти недей да се променяш
и тъй все същата си остани!
Една мечта е истинска тогава,
когато от недостижимост ни горчи.

© Божидар Георгиев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??