8 ene 2012, 20:36

Мечта 

  Poesía » De amor
574 0 2

Още в първия момент, във който те видях, 

разбрах, че ти си моят сладък страстен грях.

Усетих онова, което си мечтаех от преди,

усетих силата на своите мечти.

Как исках аз да съм със теб, 

да имам всичко твое - теб.

Стана бързо като в сън, 

стана огън в мен и вън.

И чакам всеки ден и миг 

да дойдеш ти при мен, 

да те усетя в своите ръце

и да забравя, че аз все още съм дете...

 

 

© Таня Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??