8 янв. 2012 г., 20:36

Мечта 

  Поэзия » Любовная
576 0 2

Още в първия момент, във който те видях, 

разбрах, че ти си моят сладък страстен грях.

Усетих онова, което си мечтаех от преди,

усетих силата на своите мечти.

Как исках аз да съм със теб, 

да имам всичко твое - теб.

Стана бързо като в сън, 

стана огън в мен и вън.

И чакам всеки ден и миг 

да дойдеш ти при мен, 

да те усетя в своите ръце

и да забравя, че аз все още съм дете...

 

 

© Таня Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??