Нощта забравила е за покоя
и всичко вън ехти.
По мен усещам само кожата твоя
и това, че вътре в мен си ти.
Едни очи все ме изгарят -
това са твоите очи...
Телата ни пак прегарят
давай, мили, пак ме измъчи!
После погали косите,
целуни ме, мили!
Виж пламъчетата в очите
и чувствата, които са се крили.
Аз искам да усетя твойте длани
точно там, по мен сега,
но дали това ще стане
или ще бъде завинаги мечта?!
Искам всичко в този стих да чувствам.
Точно с теб, да с теб
и всяка част от теб да вкусвам...
По-сладък да си ми от мед.
© Виктория Х-ва Todos los derechos reservados