Аз имам една Мечта -
мечтая да полетя,
да стигна до звездите -
да стопля на Хората душите.
Ще им пратя светлина
и на Вселената мъдростта,
за да станат Хората по-добри
и с огряни от светлина души.
Ах, как искам да стане това.
© Юлита Todos los derechos reservados