Jul 9, 2008, 9:57 PM

Мечта 

  Poetry
657 0 3

Аз имам една Мечта -

мечтая да полетя,

да стигна до звездите -

да стопля на Хората душите.

Ще им пратя светлина

и на Вселената мъдростта,

за да станат Хората по-добри

и с огряни от светлина души.

Ах, как искам да стане това.

© Юлита All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??