Мечта моя, далечна,
кога ще се сбъднеш, не зная,
но вярата ми в теб, е безконечна
и ще те имам, защото те желая!
Няма да е лесно да те стигна,
високо си, като звезда в небето,
късметът моля, мъъъничко да ме повдигне,
сърцето ще ме води, като фар в морето!
Надявам се и на подкрепа,
от приятелите - всички,
дали голяма си или побираш се, в шепа -
те също имат своите, мечти - звездички!
© Pepi Petrova Todos los derechos reservados