Не искам богатство, признание, титли,
а искам да служа на Бог...
не искам навред да се скитам безцелно
в стремежа "да видя света"...
Какво от това щом пребродя земята
и видя безброй красоти...
когато душата си вечна загубя
в стремежа са бъда щастлив....
Аз нека в печалната своя Родина
да страдам от сутрин до здрач...
но нека живея с молитви към Бога
и с тежкия труд на ръце...
© Андрей Андреев Todos los derechos reservados