15 abr 2006, 23:40

Мечта 

  Poesía
933 0 4

                                                                       

 

Мечтите ми отново пак към теб политат,

Докосват с устни струните на моето сърце.

Рисуват светли багри по платното,

а очите срещат твоето лице.

 

До теб стоя, до теб -

така се виждам.

И двамата вървим по пътя тъй суров.

И няма сила, която би ни разделила,

Когато аз за  всичко съм готов.

 

Така долитам всеки ден при тебе

и всеки ден те съзерцавам до захлас,

макар да ни разделя някакво си разстояние,

Ще идвам и отивам с “Летящия Пегас”.

 

И всеки път,  когато ще долитам

при теб ще слагам малък, таен знак.

На него с любов ще вплитам:

ОБИЧАМ ТЕ!

ЩЕ ДОЙДА ПАК.

 

 

© Марин Донев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??