10 abr 2016, 16:50

Мечта 7 

  Poesía » De amor
433 0 0

Светъл лъч в простора -

това е тя.

И чезне всяка умора -

от нежност аз летя.

 

Рани, болки тя лекува -

зора с лъчи ме гали,

но по теб тъгува

и топлота в душа пали.

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??