1 feb 2007, 19:07

Мечта 

  Poesía
661 0 3
Сърцето ми тупти безспирно
и няма те до мен във този час,
не може ли да си застане мирно
и да каже колко те обичам аз.

Душата ми без теб самотна,
а тъмнината със очи разсичам
и търся моята любов прекрасна,
за да не крия колко те обичам.

Искам аз със теб да бъда вечно,
с любов да пълня твоето сърце
с устните си да те целувам нежно
да те прегърна с двете си ръце.

© Цветелин Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??