1.02.2007 г., 19:07 ч.

Мечта 

  Поезия
660 0 3
Сърцето ми тупти безспирно
и няма те до мен във този час,
не може ли да си застане мирно
и да каже колко те обичам аз.

Душата ми без теб самотна,
а тъмнината със очи разсичам
и търся моята любов прекрасна,
за да не крия колко те обичам.

Искам аз със теб да бъда вечно,
с любов да пълня твоето сърце
с устните си да те целувам нежно
да те прегърна с двете си ръце.

© Цветелин Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??