Мечтаех си да бъда друга,
по-силна, смела и добра,
мечтаех си за силно рамо,
за да не срещам бурите сама.
Мечтаех си да бъда в бяло,
с три дечица под ръка,
мечтаех си за топла къща,
с любов изпращаща деня.
Мечтаех си за дълго лято,
за смях, усмивки и нега,
за шоколад и много бира,
за пясък, миди и дъга.
Мечтаех си за коледна вечеря,
с мама, татко и заря,
за мъж, семейство и начало
на вечна приказка в снега.
Мечтаех си за дълги, топли вечери,
за камина и пукащи дърва,
мечтаех си..., ала си останах
самичка, гола във нощта.
© Гъсеница Todos los derechos reservados