МЕЧТАНИЕ
Искам с теб да бъда,
мили и прекрасен,
и топлият ти глас
да чувам вечно аз!
Искам да се смеем
и да сме щастливи,
любовта ни нежна
в очите ни да се оглежда...
Ръката ми хвани
и да вървим така,
заедно в безкрайността
до сетните си дни!
Но къде си ти, кажи
къде да те намеря!
А времето лети...
И ще се срещнем ли?...
© Дора Гетова Todos los derechos reservados