Apr 18, 2007, 11:28 PM

Мечтание 

  Poetry
605 0 1

МЕЧТАНИЕ


Искам с теб да бъда,
мили и прекрасен,
и топлият ти глас
да чувам вечно аз!


Искам да се смеем
и да сме щастливи,
любовта ни нежна
в очите ни да се оглежда...


Ръката ми хвани
и да вървим така,
заедно в безкрайността
до сетните си дни!


Но къде си ти, кажи
къде да те намеря!
А времето лети...
И ще се срещнем ли?...

  

© Дора Гетова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??