13 nov 2009, 14:10

Мечтание 

  Poesía » De amor
546 0 2

Изгубвам се в ръцете ти,

прегърнали отдадената ми душа.

Тъгувам по целувките несбъднати

и пазя вкусния им аромат за спомен.

Препускам по объркани пътеки -

мечтите ни за безкрайността

и се откривам във очите ти - вселени!

© МИСИЯ Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??