Стресиран щраус или какаду –
до късна до́ба в мозъка кълве и дращи,
главата ми накриво се поду
и как да полетиш без сън, кажи ми, драги?!
Крила си нямам, т‘ва си е наред!
Затуй по лятничко зазяпва се мечтата:
чадърче цветно, синичко море,
от слепоочна кост, масажче до петата.
Зама́х на птица с чар и сексапил –
не е кой знае к‘ва мечта – са́мо спокойно!
Кафе на крак – винтидж птеродактил
отново по́ри утрото – машина бойна…! 😊
© Todos los derechos reservados