1 mar 2013, 21:49

Мечтата... 

  Poesía » Otra
400 0 1

Мечтата... е

 

Притихнала тъга.

Вик, стон,

стих

и откровение.

 

Огънят и Пътят.

Копнежът за обич.

Пътят. Импресията.

Топлите очи,

проронената сълза.

И споделената нощ.

 

Мечта...

 

Ванко Николов (Starkmaster)

© Ванко Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??