Не се сърди, че говоря с Агата
Ще се разбия с вълни от пяна в мъглата
Преплувай с мене до фара
ще чакам да огрее на пирати платната
Ще напия моряците в кръчмата,
черпейки в два през нощта
В замяна да чуя легендата,
от бабата на тяхната баба,
/1000 години от уста на уста/
Ще плача тихо на плажа,
мълчеейки с на сирена гласа
Не се сърди, че ти не виждаш
русалка на отсрещната скала
Аз отплавам с отлива
А ти ми пожелай
попътен вятър
И всички океани на света
© Натали П. Todos los derechos reservados