11.02.2018 г., 11:03 ч.

Мечтателка 

  Поезия
397 0 1

Не се сърди, че говоря с Агата 

Ще се разбия с вълни от пяна в мъглата 

Преплувай с мене до фара

ще чакам да огрее на пирати платната

 

Ще напия моряците в кръчмата, 

черпейки в два през нощта 

В замяна да чуя легендата, 

от бабата на тяхната баба, 

/1000 години от уста на уста/

Ще плача тихо на плажа, 

мълчеейки с на сирена гласа 

 

Не се сърди,  че ти не виждаш 

русалка на отсрещната скала

 

Аз отплавам с отлива 

А ти ми пожелай 

попътен вятър 

И всички океани на света 

© Натали П. Всички права запазени

ПС: Из мечтите на едно обикновено момиче 

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Красиво изразено.Можела си още, защото в редовете ти усещам, че имаш още какво да ни кажеш,като истинска и безценна мечтателка.
Предложения
: ??:??