29 jul 2009, 23:15

Мечтая 

  Poesía » De amor
490 0 1

Дъждовно падат в мен мечтите

от сън далечен, време минало...

За да притихнат под сланите

в душа, от дълго чакане изстинала!

 

Да ме погледне щъркел, в полет извисил се.

Покълнали жита да ме събудят!

Да стоплят ада, в мене скрил се...

И всичките ми болки да прокудят.

 

Да те намеря пак в небето синьо -

във облак твоето писмо да прочета,

да знам, че любовта ти имам я...

Аз пак към тебе път ще построя!

 

Ще предизвикам лумване, пожарите

мост да изгорят след спомен кратък...

Мечтая твоя поглед мене да изгаря!

И цялата да ме обичаш, без остатък!

© Пълнолуние Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • "И цялата да ме обичаш, без остатък!" .....това искам и аз! Харесах! Добре дошла! /6/
Propuestas
: ??:??