19 dic 2006, 12:53

Мечтая днес 

  Poesía
740 0 4

 

 

Мечтая днес за твоите очи,

откак един-единствен път те срещнах,

харесах ги и чудя се дали,

ще мога в тях отново да погледна?

 

Мечтая днес за твоите ръце,

копренени, изящни, меки,

да се плъзнат пламенни по моето лице,

и аз от ласките им да олеквам.

 

Мечтая днес за мекотата,

на кожата ти белоснежна,

докосване, навяващо в душата,

усещане, възбуждащо и нежно.

 

Мечтая днес за наниз от целувки,

за жарките ти ягодови устни,

дъха ми спиращи безброй минутки,

от всичко на света най-вкусни.

 

Мечтая днес за теб самата,

мечтая и очаквам своят втори шанс,

когато ще ме срещне пак с теб съдбата,

и ще изживея най-красивия романс.

 

 

 

 

© Деян Димитров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??