Мечтая си за стих
Мечтая си за стих,
без време, без глаголи!
Несъхнещ извор жив,
задъхан, неспокоен!
Мечтая си за стих,
без думи и без смисъл!
От чувства, нежен, чист!
Истински и...
ненаписан!
© 2016 Иван Бърдаров. Всички права запазени.
© Иван Бърдаров Todos los derechos reservados