10 мар. 2017 г., 01:28

Мечтая си за стих 

  Поэзия » Другая
809 1 4

Мечтая си за стих

 

Мечтая си за стих,
без време, без глаголи!
Несъхнещ извор жив,
задъхан, неспокоен!

 

Мечтая си за стих,
без думи и без смисъл!
От чувства, нежен, чист!
Истински и...
                          ненаписан!

 

© 2016 Иван Бърдаров. Всички права запазени.

© Иван Бърдаров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??