19 dic 2005, 21:13

Мечтая.. за теб 

  Poesía
2254 0 2
   В самотната , тъжна нощ,
аз тръпна в очакване за нещо
ново ! За едни силни ръце и то-
пли устни, за едни сияйни очи и
нежни пръсти.

  Да бъда пак  нечия, желана.
 Да бъда  в  светлина обляна..
мечтая..
За да не моля  звездите  всяка
 вечер.. за теб. 

   В тъмната ,  страшна нощ,
аз   искам    да усетя  ...
Как прегръщат едни силни ръце..
как  целуват  едни  топли  устни..
 Да   ме  приспи   погледът на едни
сияйни очи , да ме погалят едни
нежни пръсти ..
 Мечтая ..

 За  да  не  плача   с   луната всяка
вечер.. ..за теб..
  
    Аз съм сама и копнея ..за теб..
Но пък имам небето.И когато вали..
знай.. че мечтая ..
  

© Глория Огнянова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??