5 feb 2013, 17:48

Мечтая за теб 

  Poesía » De amor
898 0 0

Като бурна вълна ти ме достигаш,

сърце ми на хиляди пръски разбиваш!

Прегръдка кат′ морския бриз навярно предлагаш

и с думите нежно пак ме погалваш,

                                   но... с чувства едва ли!

 

А нощем във сънища явни 

препускам със теб през поляни

и свежест на твойта милувка през мен преминава,

а бурната тръпка пак ме сломява!

 

Добър ли си, лош ли не зная,

но... някак душа ми изпълваш

и чувствата страстни бурно завърташ!

А може би, без дори да те зная, мога за теб да мечтая...

                                                                        ... ДО КРАЯ!

 

 

26.07.2012 г.

© Инци Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??