Като бурна вълна ти ме достигаш,
сърце ми на хиляди пръски разбиваш!
Прегръдка кат′ морския бриз навярно предлагаш
и с думите нежно пак ме погалваш,
но... с чувства едва ли!
А нощем във сънища явни
препускам със теб през поляни
и свежест на твойта милувка през мен преминава,
а бурната тръпка пак ме сломява!
Добър ли си, лош ли не зная,
но... някак душа ми изпълваш
и чувствата страстни бурно завърташ!
А може би, без дори да те зная, мога за теб да мечтая...
... ДО КРАЯ!
26.07.2012 г.
© Инци Всички права запазени