23 jul 2009, 11:07

Мечти... 

  Poesía » Filosófica
497 0 4

 Мечти...

 

(борете се за тях!)

 

Ех, прелистен миг ли е животът,

оставяме  ли диря... ярка  следа...?!

Или в самозабрава, гордост

всяваме вражди... прегради между нас...

 

Лъжовен ли е... труден  всеки ден...?!

Или порив с правда е окрилен...

Не, не искам, не! - обиди и сплетни,

пътя си да чистя от неправдини...

 

За друг живот... пречистен  мечтая,

светла диря да осеня и личи,

с обич... помощ... всеки да гради...

да се трудиш с грейнали очи...

 

© Елена Калчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??