7 jun 2007, 16:56

Мечти 

  Poesía
541 0 3
Ах, как ми липсваш в този миг,
да ме погледнеш с твоите очи,
в прегръдките ти силни аз да изгоря
и от любов голяма да крещя.

Мечти ли? Да, красиви са!
Боли ме, че мечти ще си останат,
така красиви и недостижими,
така желани, но от тебе неразбрани.

И бих била щастлива, ако само
веднъж в прегръдките ти изгоря,
веднъж със теб да бъдем само,
поне за миг да стихне болката от любовта!

© Кристина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??