16 may 2010, 11:12

Мечти 

  Poesía » Otra
542 0 1

Мечтите ми са 

наниз от мъниста!

Мечтите ми са 

пъстра броеница!

Мечтите ми са

лебедови крила

и плувам в морета

и езера!

Мечтите ми са 

като волна птица 

и искам с тях да летя!

Мечтите ми са 

като пътеводна звезда!

Но все стоя на брега сама 

и чакам моята мечта!

Пенка Петрова

© Пенка Петрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??