1 dic 2010, 0:23

Мечти 

  Poesía » Filosófica
421 0 1

                 М Е Ч Т И

 

Годините се гонят – изстрадано красиви,

в своя свят неземен

огледален образ отразили.

До вчера пъпки, утре есенни листа,

настоящето да не прогоним

с тихи стъпки - озаряваме с мечта,

красива като майската зора.

Неотразима като залез в синева...

Мечти,

мечти,

мечти...

Избраници на страдащи души!

© Събина Стефанова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??