9 oct 2013, 20:54

Мечти и желания 

  Poesía » Otra
475 0 0

Когато човек има мечти,

трябва за тях докрай да се бори.
Като искрици от огъня се раждат,

не положиш ли усилия, угасват.
Желания най-съкровени със тебе те живеят,

дай им малко време,

положи усилие и те ще разцъфтеят.

© Ердал Амедов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??