Oct 9, 2013, 8:54 PM

Мечти и желания 

  Poetry » Other
478 0 0

Когато човек има мечти,

трябва за тях докрай да се бори.
Като искрици от огъня се раждат,

не положиш ли усилия, угасват.
Желания най-съкровени със тебе те живеят,

дай им малко време,

положи усилие и те ще разцъфтеят.

© Ердал Амедов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??