25 jul 2005, 22:16

Мечтите 

  Poesía
902 0 0
Някога видя ли такава красива нощ?
Аз можех почти да целуна звездите,
те блестяха  така ярко.
Когато те  виждам да се усмихваш
напред аз вървя.
Аз никога няма да искам да пропусна това,
защото в моята любов аз знам какво е това.
Това е то, което мечтите са направени.

© Сара Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??