25 июл. 2005 г., 22:16

Мечтите 

  Поэзия
936 0 0
Някога видя ли такава красива нощ?
Аз можех почти да целуна звездите,
те блестяха  така ярко.
Когато те  виждам да се усмихваш
напред аз вървя.
Аз никога няма да искам да пропусна това,
защото в моята любов аз знам какво е това.
Това е то, което мечтите са направени.

© Сара Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??