Jul 25, 2005, 10:16 PM

Мечтите 

  Poetry
935 0 0
Някога видя ли такава красива нощ?
Аз можех почти да целуна звездите,
те блестяха  така ярко.
Когато те  виждам да се усмихваш
напред аз вървя.
Аз никога няма да искам да пропусна това,
защото в моята любов аз знам какво е това.
Това е то, което мечтите са направени.

© Сара All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??