29 oct 2013, 21:13

Между два свята 

  Poesía
485 0 0

На две места живея едновременно,
на две разделям се.
В два свята съществувам,
постоянно сблъскват се.
Вътрешен и външен свят
мисли, чувства, интереси
срещу общоприети норми
покрити с невидими завеси.
Питам се - А ти къде си?
Аз съм и тук и там
и ти така си, знам.
Емоционален конфликт,
сблъсък на интереси.
Моето лично мнение,
противопоставям се
на общо наставление.
Между два свята живея едновременно,
два свята - една реалност.
Да се водя от свой собствени разбирания
или хорски насадени виждания?
Мисля, че знам кой вариант е най-добрия.
Вслушвам се във вътрешния свят,
където не важат закони.
Имам пълна свобода да
разясня повдигнати въпроси.
Външен свят - един за всички,
вътрешния е в милиарди,
по един за всички.
Това ни прави уникални,
личности индивидуални.

© Ердал Амедов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??