31 ene 2014, 9:48

Между два свята... 

  Poesía » Filosófica
450 0 0

Между два свята...

Разливам се,
... бяла тишина,
със звуци на полъх
... поредна съдба,
в памучено утро
... цветовете на скреж.
Догарям бавно
... последната свещ.
Между два свята...
разстилам се прашна,
бодливо ухая...
в самотната роза,
с премръзнал дъх,
в съня на кокиче.

© Ванина Константинова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??