31.01.2014 г., 9:48 ч.

Между два свята... 

  Поезия » Философска
486 0 0

Между два свята...

Разливам се,
... бяла тишина,
със звуци на полъх
... поредна съдба,
в памучено утро
... цветовете на скреж.
Догарям бавно
... последната свещ.
Между два свята...
разстилам се прашна,
бодливо ухая...
в самотната роза,
с премръзнал дъх,
в съня на кокиче.

© Ванина Константинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??