МЕЖДУ ДВЕ МНОГОТОЧИЯ
... тиха бара, три тополи,
четири плачещи върби,
теб душата ми се моли,
теб душата ми скърби,
утрините идат голи –
без ту би, ор нот ту би,
теб душата ми се моли,
теб душата ми скърби,
заник в скърби и неволи
ще ме люлне може би,
теб душата ми се моли,
теб душата ми скърби,
нямам други главни роли,
имам само две съдби –
теб душата ми се моли,
теб душата ми скърби...
© Валери Станков Todos los derechos reservados