23 mar 2019, 15:55

Между две ноти 

  Poesía » De amor
478 0 0

Дойдох при теб в тишината между две ноти

покълнах от сол и от пяна,

на морето рожденото семе.

Излях се във струна,

Създай ме от звуци,

Свободна съм - да ме твориш.

© Сатин Роксан Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??